Team mm

Vår story

Mikael Wohlgemuth och Magnus Huss är Motivated Minds. En resa som startade senhösten 2021 där den mentala tränaren Mikael körde en kurs för Magnus så att även han insåg att mental träning är nyckeln för ungdomar att må bra, vågar tro på sig själva och därmed lyckas, oavsett vad det står på resultattavlan vid slutsignalen.

Med kunskap och mångårig erfarenhet av utbildningsbranschen samt digitala medier tog Magnus med stöd av Micke den mentala träningen in i den digitala tidsåldern. Sveriges första digitala mentala träningsprogram för ungdomar var fött. Visionen är glasklar – kunna erbjuda ett hållbart idrottsliv för alla ungdomar i Sverige!

team

Mikael Wohlgemuth

Mikael Wohlgemuth bor på Värmdö och är medgrundare till Motivated Minds. Han är licensierad mental tränare (Ledarhögskolan/Unestål Education) och aktiv som ungdomsledare i Värmdö IF fotboll. Mikael är en passionerad ungdomsledare och har som ledord: Mår alla bra så får vi en bättre värld!

Namnlös design-4

Magnus Huss

Magnus Huss bor i Nacka och är medgrundare till Motivated Minds. Han är examinerad retoriker och har under 15 års tid jobbat med utbildning, framför allt digitala koncept. Även Magnus är aktiv handbollsledare inom barn- och ungdomsidrotten och älskar att utveckla människor. Ledord: antingen vinner vi eller så lär vi oss något!