FÖRÄLDRAR

Mental styrka till ditt barn

Som föräldrar vet vi hur viktigt det är att stötta sina barn i skola, i sin idrott, i livet; det är något som både är roligt och tufft på samma gång. Våra digitala mentala träningsprogram ger ditt barn  en perfekt vägledning för att stärka den mentala styrkan, så att de kan hantera livets utmaningar på bästa sätt.

Vi har planerat och paketerat den mentala träningen i hela 90 dagar. Den består av korta föreläsningar och övningar som görs dagligen i ca 15 minuter för bästa effekt.

Deltagaren jobbar på egen hand och träningsprogrammet är självinstruerande, men vi rekommenderar alla föräldrar att stötta, det är både roligt och utvecklande för ditt barn och dig som förälder; programmet funkar bra på vuxna också!

“Ett SÅ viktigt område som ni har skapat ett träningsprogram kring. Tack Motivated Minds!” – 
Förälder

“Jag kör avslappningen tillsammans med min dotter. Det blir en stund för återhämtning varje dag som vi snart inte kan vara utan.” – 
Förälder

ERBJUDANDEN

Kolla in våra olika erbjudanden

Erbjudande 1

Digitalt mentalt träningsprogram 10, 30 eller 90 dagar.

10 dagar för 199 kr/3 mån, 30 dagar för 399kr/halvår eller hela programmet 90 dagar för 650kr/år.

Från 199kr

Erbjudande 2

Vill du kombinera ditt digitala program med privat mental coaching? Vi erbjuder privata sessioner utifrån dina önskemål. T.ex. 1 tillfälle coaching + 90 dagar digitalt program 1500kr. Kontakta oss för att boka ditt paket.