Föreningar

Avslappningsövningar i mental träning, muskulär avslappning och mental avslappning.

ÖVER 10 ÅRS ERFARENHET

Vi har varit delaktiga i föreningslivet i över 10 år, vi vet vilka utmaningar föreningar och lag har i att få ihop alla pusselbitar. Vi vet också att den mentala biten alltid nämns som en avgörande pusselbit, både för de aktivas välmående samt prestation. För många kan mental träning vara en vändpunkt i deras karriär, men såklart också i livet. 

“Mickes föreläsning på vår ledarträff på Siggesta gård var ett mycket uppskattat inslag och den mentala träningen lirar väl med föreningens värdeord, gemenskap, trygghet och utveckling.”  – Hans Ritzler ordförande Värmdö IF

“Tack för en bra introduktion kring den mentala träningen på vår ledardag.” – Roger Larsson ordförande Gustavsbergs IF

 

Varför tränar vi inte mentalt?

Varför ska vi då vänta till våra aktiva är 20 år innan vi börjar med mental träning? Svaret är enkelt. Idag ligger ansvaret på den individuella tränaren att ha denna kompetens samt att man ska kunna integrera mentala träningen i allt annat under en träningsvecka. Den ekvationen går sällan ihop. Vår målsättning är att alla föreningar och lag tidigt ska kunna etablera mental träning i det vardagliga träningsschemat, med så lite ansträngning som möjligt men med bra resultat.

VÅR produkt

Vår produkt är självinstruerande, de aktiva kan i praktiken sköta sin mentala träning på egen hand, men vi vet samtidigt att ungdomar behöver stöd för att lyckas. Någon som följer upp, diskuterar och påminner. Därför erbjuder vi föreningar och lag handledning samt stöttande workshops ihop med det digitala programmet.

Träningsplanering är tidskrävande och kräver kompetens samt erfarenhet för att lyckas bra med. Vårt mentala träningsprogram är en färdig planering, dag för dag, där ordinarie tränare inte behöver lägga någon tid på vare sig planering eller upplägg. 

ERBJUDANDEN

Vi erbjuder skräddarsydda upplägg för föreningar, klubbar och lag. Kontakta oss för offert, nedan finns exempel på några upplägg.

Erbjudande 1 - 1 lag

Mentalt träningsprogram 30 dagar + uppstartsworkshop 1 timme med mental tränare + stöd till superuser.

Erbjudande 2 - 1 lag

Mentalt träningsprogram 90 dagar + uppstartsworkshop 1 timme med mental tränare + stöd till superuser.

Erbjudande 3 - förening / klubb

Mentalt träningsprogram 90 dagar + uppstartsworkshop 1 timme med mental tränare + stöd till superusers+ uppföljande workshops.