Samarbetspartners

Mental träning, självkänsla och självförtroende.

Stärk ungdomars mentala hälsa

Är du lika engagerad som vi i frågan om att stärka ungdomars mentala hälsa? Vill ditt företag synas och vara en del av vår vision? Inled ett samarbete med oss!

Vi samarbetar med flera olika företag, på olika sätt, där vi marknadsför varandra; så länge vi delar samma värderingar. Läs mer om våra nuvarande samarbeten nedan.    

Du kan även välja att sponsra ett lag, en förening eller hela Sveriges aktiva ungdomar, läs mer om det längre ner. 

Tillsammans gör vi skillnad för ett hållbart idrottsliv!

Samarbete - Goeras Football education

Madelene Göras är en av landets bästa tekniktränare inom fotboll och har en lång karriär som elitspelare i ryggen. Idag driver hon det populära GOERAS Football Education med teknikträning för både individer och lag. 

Precis som oss jobbar Madelene även med digitala verktyg för att kunna nå så många som möjligt. Nu har Motivated Minds och GOERAS ingått ett samarbete så att våra program går att köpa på goeras.se, vilket kompletterar våra respektive utbud. Vi kan varmt rekommendera GOERAS om du vill utveckla dina tekniska färdigheter som fotbollsspelare.

Mental träning för fotbollsspelare, Madelen Göras, Goearas football education.

samarbete - ravelli

Vår målsättning är att alla ungdomar/barn skall få samma chans och förutsättningar. Och vi på Ravelli ser till att det blir möjligt. Genom att sälja Ravellis handdukar, bäddset, svensktillverkade kuddar, täcken och mycket annat kan ungdomarna tjäna pengar och därmed få möjlighet att åka på cuper och träningsläger. Drömmarna är många och Ravelli ser till att de uppfylls.

Besök www.ravelli.se

Motivated Minds och Ravelli i samarbete

Sponsra ett lag

Om du har ett lag du brinner för, en grupp ungdomar som du vill ska få de bästa förutsättningarna att må bra och lyckas, kan du gå in som lagsponsor. Du bjuder laget på vårt digitala mentala träningsprogram samt även tillhörande workshops. Som tack för hjälpen får ditt företag synas i kommunikationen med laget.

Sponsra en förening

Ge din favoritförening den bästa presenten de kan få, ge föreningen möjlighet att utveckla sina aktiva ungdomars mentala hälsa. Ditt företag får finnas med med logga i vårt digitala program och i all kommunikation till deltagarna.

Sponsra vår vision

Vill du vara med i vår vision – “ett hållbart idrottsliv” och alltid förknippas med mental hälsa för ungdomar? Bli en av våra huvudsponsorer där du alltid finns på vår webb eller i våra utskick. Våra sponsorkontrakt sker på årsbasis.